Személyi Kölcsön Kalkulátorok

A személyi kölcsön kalkulátorok minden nagyobb pénzintézetnek a honlapján megtalálhatóak. Nagy segítséget jelent a leendő hitelt felvevő ügyfelek számára. Néhány fontos információ elegendő, hogy megtudhassa, hogy az Ön által gondolt feltételek mellett az adott banknál milyen lehetőségei vannak.
A felvenni kívánt összeg, valamint a futamidő megjelölése alapján pár pillanat múlva láthatja, hogy mennyi törlesztő részletre számíthat. Sok esetben a kalkuláció végén meg is rendelhető a hitelcsomag vagy a kapcsolat felvétele, ekkor további adatlapot is ki kell tölteni.

Hogy ne kelljen sokat keresgélnünk, itt van 6 pénzintézet elérhetősége és áttekintés a személyi kölcsön kalkulátorairól:

Credigen Bank: www.credigen.hu
Hitel kalkulátora gyors és egyszerű. A kezdő lapon könnyedén megtalálható, mely a felvenni kívánt összeg és futamidő megadásával ki is számolja a várható törlesztő részletet és a THM-et, ill. felajánlja az online hiteligénylést.

K&H Bank: www.kh.hu
Hitel kalkulátoruk bővebb információval szolgál, a termék, futamidő és hitelösszeg kiválasztása után kiírja a törlesztő részlet összegét, valamint néhány kérdés után kiírja az adott hitelösszeg keretén belüli lehetőségeket a törlesztő részlet nagyságával és futamidejével. Így átláthatóbb, átgondolhatóbb hogy mennyi összeget is válasszunk és milyen futamidőre.

OTP Bank: www.otpbank.hu
Miután sikerült megtalálni a kalkulátor elemzőt, mely nem olyan szembetűnő, a kezelése nagyon egyszerű és nagyon szemléletes! A hitelösszeget egy 100.000 Ft-tól 5.000.000 Ft-ig terjedő skálán kell kiválasztani, alatta pedig a futamidőt, mely 13-tól 84 hónapig terjed. A várható havi törlesztő részlet azonnal megjelenik a skála alatt.

Cetelem Bank: www.cetelem.hu
A kalkulátor már a kezdő lapon megtalálható, melynek használata szintén egyszerű és gyors, a választási lehetőségeket is azonnal kiírja.

UniCredit Bank: www.unicreditbank.hu
A kalkulátor megtalálása a honlapon belül nagyon egyszerű. A kölcsönösszeg, futamidő és a törlesztő részlet összege közül kettőt kell kitölteni, a harmadik adatot kikalkulálja, valamint mellé kiírja a fontosabb tudnivalókat.

Raiffeisen Bank: www.raiffeisen.hu
Magánszemélyeknek/Hitelválasztó alatt található maga a kalkulátor. Csak ki kell választani, hogy mire szeretné felhasználni a hitelt és kiírja a lehetőségeket ahonnan szintén választani kell. Ezt követően egy elég nagy terjedelmű tájékoztatóval szolgál, mely sok hasznos információt tartalmaz. Nem személyre szabottan, a felvenni kívánt összeget mutatja, hanem egy átfogó, a megadott paramétereken belüli lehetőségeket demonstrálja.

Arról azonban nem szabad elfeledkezni, hogy ezek csak tájékoztató jellegű adatok, a törlesztő részlet összege megközelítő jellegű, amire általában a lap végén a pénzintézetek fel is hívják a figyelmet! De a célnak mindenképp megfelel.  Mivel kalkulátorról van szó, a kiválasztott pénzintézetet jó, ha személyesen is felkeressük és a részleteket ott is egyeztetjük! Így nem érhet váratlan meglepetés, esetlegesen olyan kiadandó összeg, ami elkerülte a figyelmünket.

Comments are closed.

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker