20% alatti fix kamatozású személyi kölcsön a CitiBanktól

Ha gyorsan van szükségünk egy nagyobb összegre kedvező kamatozás mellett, akkor mindenképpen keressük fel a Citibankot! Személyi kölcsönt igényelhetünk 3 millió forint összeg alatt 18,9 százalékos kamatozással, amely minden hónapban fix. A felvehető összeg alsó határa 600 ezer forint.

szemlyikolcson-alacsony-kamattalNem kell az ügyletbe bevonnunk kezest és ingatlanfedezetet sem kell felmutatnunk, amely egy nagyon kedvező lehetőségé teszi ezt a személyi kölcsön formát. Előnye, hogy teljesen szabadon felhasználható, így már a régen dédelgetett álmainkat tudjuk belőle megvalósítani. Nincsen árfolyamkockázata, mivel forint alapú, így egy biztonságos konstrukcióról van szó. Nagyon alacsony a kezelési költség mértéke is.

Ha magasabb összegre van szükségünk, mint 3 millió forint, akkor a személyi kölcsön XXL csomagját kell választanunk. Ez már akár 17,9 százalékos kamattal is igénybe vehető. Kezelési költségként a Citibank 1 százalékot számol fel. Itt sincsen szükség sem kezes, sem pedig ingatlanfedezet bevonására. Forint alapon történik a felvétel, így mentesülve vagyunk az árfolyamkockázattól.

Online is igényelhető a kölcsön
Online is van lehetőségünk igényelni a személyi kölcsönt, melyhez meg kell adnunk a legfontosabb adatainkat: nevünk, születési időnk, elérhetőségünk, szerepelünk-e adóslistán, illetve a munkaviszonnyal és a nettó bérrel kapcsolatos kérdésekre is kell válaszolnunk. Ha szeretnénk, akkor társigénylőt is be tudunk vonni, így növelhetjük a jövedelem alapján járó legmagasabb hitel összeget. Ha kitöltjük az online űrlapot, akkor a Bank munkatársai telefonon hamarosan felveszik velünk a kapcsolatot és bővebb tájékoztatásban is lesz részünk a személyi kölcsönnel kapcsolatban.

Érdemes kihasználni a Citibank ezen személyi kölcsön lehetőségét, hiszen a benyújtott kérelem elbírálása gyorsan történik, így napokon belül hozzá juthatunk a kért összeghez.

Comments are closed.

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker