Credithill – Személyi Kölcsön és Hitelközvetítés

Credithill – A Cégről

A hitelügyintézés senki számára nem a legszívleltebb teendők közé tartozik. A több napos utánajárás után felvesszük a hitelt, de a korábban felvett hitelről a törlesztés alatt derül ki, hogy nem is olyan kedvező. Ezeket a problémákat ismerte fel a Credithillt alapító hitelközvetítő szakemberek csapata és hozta létre a céget, hogy a hitelt felvenni szándékozó emberek számára segítséget nyújtson.

Nem úgy működik, mint egy bank, nem hiteleket kínál, nem hitelez, hanem a vele együttműködő bankok hitelkínálatából, a piaci kínálatot folyamatosan figyelve választja ki személyre szabottan az adott ügyfelének leginkább megfelelő ajánlatot. Az adott hitel előnyei mellett, előre figyelmeztet annak hátrányaira, így megkíméli ügyfeleit attól, hogy később nem várt kellemetlen helyzetbe kerüljenek.  Ha ezek után az ügyfél a hitelfelvétel mellett dönt, a Credithill a törlesztés futamideje alatt is folyamatosan rendelkezésére áll tanácsaival.

A Credithill partnerei között megtaláljuk az Erste, K&H, Budapest Bank, OTP, MKB, Raiffeisen, Duna, Unicredit, AXA, ÁFH, UNIQA, Volksbank, FHB, ZeeCapital és CIB Bankokat. Az ő ajánlataikat gyűjti össze a Credithill és választja ki közülük minden ügyfele számára a legmegfelelőbbet.

Credithill – Szolgáltatások

Ha eldöntöttük, hogy hitelre van szükségünk egy telefonos vagy internetes bejelentkezés után a Credithill tanácsadói minden hitellel kapcsolatos kérdésben segítenek. A hitelt pedig akár megelőlegezik, a folyósítás megkezdődéséig.

Tanácsot kérhetünk adó- és jogügyek ide vonatkozó részeivel, biztosítási és finanszírozási lehetőségekkel és személyre szóló hitelkalkulációval kapcsolatosan.

A munkatársak segítenek az ügyintézésben is. Ilyenek például a hitelképesség felmérése és az ingatlanértékelés. Kérhetjük a banki ügyeink menetének felügyelését a folyósítás megkezdődéséig vagy akár tanácsadó közreműködést a visszafizetés teljes idejére.

Credithill – Személyi Kölcsönök

Igaz akár ingatlanfedezet nélkül is igényelhető mégis a személyi kölcsön nehéz eset. Nagyon sok kritériuma van annak, melyik az az igénylő, aki megkapja és melyiket utasítja vissza az adott bank. Gyakran a visszautasítást nem is indokolják vagy nem érthetően. A Credithill ebben is az ügyfelei szolgálatára áll. A piac széleskörű vizsgálatával megtalálja azt a bankot – ha létezik – amelyik végre pozitív elbírálásban részesíti személyi kölcsön kérelmét.

Comments are closed.

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker