Credigen Bank – Személyi kölcsönök 2010


A Credigen ugyan nem tartozik az ország legnagyobb bankjai közé, de átböngészve kínálatát egészen jó dolgokat fedezhetünk fel.

Személyi Kölcsön

Az általános kiadások mellett előfordul, hogy a tervek megvalósításához több pénzre van szükségünk. Nem halaszthatjuk el mindig a nyaralást, nem spórolhatunk életünk legszebb napján, és nem várhatunk a lakásfelújítással vagy  a műszaki berendezéseink korszerűsítésével a végletekig. A személyi kölcsönök a Credigennél változatosak és igazi élethelyzetekben nyújtanak megoldást az azt igénylőknek, szabad felhasználású ingatlanfedezet nélkül fix törlesztőrészlettel, árfolyamkockázat nélkül.

Esküvői Kölcsön

Utazási Kölcsön

Műszaki Cikk Kölcsön

Lakásfelújítás Kölcsön

Szabad Felhasználású Kölcsön

A Credigen ezekre is tud megoldást és a hitelfeltételei is nagyon egyszerűek. Legtöbb esetben egy minimum havi nettó jövedelem, 18. életév betöltése és magyarországi lakó- és munkahely, minimum 6 hónapos folyamatos munkaviszony a jelenlegi munkáltatónál a feltételei a hitelfelvételeknek.

A személyi kölcsönök felvétele kényelmes lehet, ha online igénylőlapot töltünk ki vagy felhívjuk a megadott telefonszámot.

Hitelkártya

A Credigennél lehetőség van hitelkártya igénylésre is. A VISA kártyát, bárhol a világon használhatja készpénzfelvételre és vásárlásra is. Ma már szinte az összes bevásárlóközpontban, benzinkúton, egyéb üzletekben lehetőség van hitelkártyás erre.

Hitelkártya igénylésekor megállapításra kerül egy hitelkeret, melynek akár 100%-át készpénzben felveheti a kártyatulajdonos. A kártya mellé köthető még a banknál hitelfedezeti biztosítás a váratlan helyzetek kivédésére.

A hitelkártya igénylés feltételei: betöltött 18 év, magyarországi lakó és munkahely, minimum havi nettó jövedelem, minimum 6 hónapos folyamatos munkaviszony a jelenlegi munkáltatónál és telefonos elérhetőség.

Áruhitel

Az áruhitel konkrét árucikkek vásárlásához nyújt segítséget. Felvételével már a vásárlás helyszínén választ kap hitelkérelmére és részletfizetéssel akár 0 Ft önerővel hazaviheti a választott terméket. A bank honlapján található hitelkalkulátor használatával előre megtudhatjuk hány hónapon át és milyen részletekben kell majd törlesztenünk. Teljesen személyre szabottan mindenki maga választja ki a számára leginkább megfelelő hitelterméket.

Szabadon megszabható a futamidő, a törlesztő részlet összege és még a befizetés napja is!

Ahogyan a hitelkártya esetében az áruhitelek mellé is köthetünk hitelfedezeti biztosítást, mellyel a váratlan helyzetekre is felkészülhetünk.

Hitelfeltételek: 18. életév betöltése, magyarországi állandó lakhely és telefonos elérhetőség, legalább 3 hónapos munkaviszony a jelenlegi munkáltatónál.

A Credigennél felvehetjük az áruhitelt munkáltatói igazolás nélkül is, ám ebben az esetben az áru vételárának 50%-át önerőből kell előteremtenünk.

Comments are closed.

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker