A Credigen Bank Ismertetése

A Credigen Bank 1998-ban alakult meg a Credit Agricole Consumer Finance csoport tagjaként. Miután a Credit Agricole felvásárolta Európa egyik piacvezető bankját a Sofinco S.A.-t a Credigen mögött a világ 4. legnagyobb bankja a nemzetközi áll biztos szakmai hozzáértésével és több mint 60 éves tapasztalatával. Mára már anyavállalatához hasonlóan a Credigen is európai méretűvé nőtte magát, hiszen jelenleg 74 országban 12000 bankfiókkal található meg.A bank szolgáltatásait, tevékenységeit folyamatosan bővítette az idő folyamán.

A kezdeti áruvásárlási hitelekre korlátozódott Credigen, később revolving (újratöltődő hitelkeret) és személyi hitelezéssel is foglalkozni kezdett.

A nemzetközi klasszikus VISA kártya bevezetése 2005-ben pedig extra szolgáltatások megjelenését eredményezte.

A magyarországi Credigen Bankokban  2008-tól már nemcsak forint, de deviza alapú személyi kölcsönt is felvehetünk.

A bank ügyfélközpontúságának köszönhetően mindig szem előtt tartja ügyfelei igényeit és azoknak megfelelően rukkol elő új termékekkel.

Superbrand Díjas

2009-ben a Credigen ismét megkapta a legjobb fogyasztói márka díjat a Superbrands Minősítést, mellyel a Credigen név hivatalosan is elismert minősítést kapott.

„Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, melyeket a fogyasztók elvárnak, elismernek.”

Termékek

A Credigen Bank termékei közé tartoznak a személyi kölcsönök, a hitelkártya és az áruhitel.

Személyi kölcsönöknek is több típusát kínálja az intézmény: Esküvői, Lakásfelújítás, Utazási, Műszaki Cikk és Szabad Felhasználású Kölcsönök közül választhatunk.

A bank által kiadott hitelkártya nemzetközi, dombornyomott VISA kártya, az egész világon használhatja akár készpénzfelvételre akár vásárlásra.

Az áruvásárlási hitelek tekintetében rugalmas a bank mindenki megtalálhatja a neki legjobban megfelelőt.  A honlapon található hitelkalkulátor segítségével könnyen kiszámolhatjuk egy bizonyos terméket, valamennyi önerővel mennyi ideig milyen részletekkel tudunk majd törleszteni.

A bank internetes honlapját (www.credigen.hu) érdemes időnként nézegetni, az aktuális információkat, közleményeket ugyanis itt olvashatjuk  A letölthető dokumentumok menüpontban pedig sok hasznos nyomtatványt találhatunk, melyeket a banki ügyintézés előtt otthon előre kitölthetünk átnézhetünk, lerövidítve így a bankban töltött időt.

Comments are closed.

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker