Cofidis Hitel – Csalás vagy Valóság a Cofidis Hitel

A Cofidis Hitel Intézet 1982-óta igyekszik Európában a legjobb banki szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinek. A legkedvezőbb hitelfeltételek mellett ma is több lehetőség közül válogathat az, aki ezt a bankot választja.

Kényelmesen a Cofidissel

Nem véletlen, hogy az idő folyamán 14 milliósra dagadt a Cofidis ügyfélköre. A kontinens 9 országában jelenlévő bank felismerte, hogy az emberek számára központi kérdés az, hogy ügyeiket kényelmesen intézhessék. Épp ezért eleinte telefonon, majd a technika fejlődésével az interneten is lehetővé tették a hiteligénylést. Az ügyfélnek egyszerűen csak ki kell töltenie online egy előzetes hiteligénylési lapot, ez alapján pedig elbírálják kaphat-e hitelt az illető avagy sem. Ha pozitív döntés született, már megy is az átutalás. Nincs sorban állás, utánajárás vagy várakozás. A kölcsön felvétel vagy ügyintézés gördülékenyen, könnyen megy, kellemetlenségek nélkül. Adataink miatt pedig nem kell aggódnunk, hiszen a Cofidis rendszere bizalmasan kezeli azokat, harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adhatja ki.

Cofidis Vállalás – Könnyedén és Egyszerűen

A Cofidis néhány dolgot másképpen lát, mint egyes pénzintézetek, ezt foglalja össze a Cofidis Vállalás. Először is néhány helyen görcsösen ragaszkodnak a papír formához és ha többet törlesztünk, mint amennyiről a megállapodás szól, még mi leszünk megbüntetve a szerződés módosítási díjjal. Micsoda világ… A Cofidis ezt nem tartja helyesnek inkább rugalmasan kezeli a törlesztés kérdését. Ha éppen megteheti az ember, miért ne törleszthetné elő hitelét?! Ha ennek ellenére mégis rejtett költségekre bukkannánk, felvállalják,hogy jóváírnak 3 havi törlesztő részletet a számlánkon! Továbbá a Cofidis vállalja azt, hogy nincs hitelbírálati, folyósítási díj, sőt még kezelési költség sem, ha náluk vesz fel hitelt valaki. Ami pedig tényleg példa értékű, mivel ilyesmivel garantáltan sehol nem találkozhatunk, az egyik hiteltípusnál a Cofidis Komfort Hitelnél pontos és problémamentes törlesztés esetén a visszafizetett tőkerészt újra és újra fel lehet venni!

Cofidis Személyi Kölcsön és Áruhitel

A bank személyi kölcsöne a Cofidis Komfort Hitel rejtett költségek nélkül, ingyenes előtörlesztéssel rendszeres igazolható jövedelem mellett bármely 18 évét betöltött, állandó magyarországi lakcímmel rendelkező Európai Uniós állampolgár számára igényelhető, aki saját bankszámlaszámmal rendelkezik, valamint nem szerepel a KHR listán. Ahogy fentebb íródott ennél a hitelnél újra és újra felvehető a visszafizetett tőkerész továbbá köthető rá hitelfedezeti biztosítás is.
A Cofidis Áruhitel rendkívül rugalmas megoldást nyújt azok számára, akik szeretnének megvásárolni egy konkrét terméket, hiszen a futamidő hossza és a hitel összege tetszőlegesen választható. Az azonnali hitelbírálat mellett gyors ügyintézéssel számolhatunk.
Folyamatosan újul a technológia, lassacskán minden Tv digitális lesz. A Cofidis Hitel segít, hogy ön se maradjon le a technikai fejlődésről , csak azért mert épp nem lenne pénze egy összegben megvásárolni az átalakító készüléket. Erre találták ki a MinDig Tv Áruhitelt, amely kifejezetten MinDig Tv dekóder vásárlásához igényelhető. Ekkor viszont a kölcsön összege nem az igénylőnek, hanem egyenesen az áruháznak kerül kiutalásra. Önnek csupán a törlesztő részletet kell fizetnie, amely havonta körülbelül 800 Ft körül mozog a cikk írásakor.

Comments are closed.

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker