Cofidis Bank – Személyi Kölcsönök 2010

A Cofidis minden ügyfele számára a legjobbat akarja nyújtani így Komfort hitele négy különböző módon vehető igénybe, hogy mindenki megtalálhassa a számára kedvezőbb ajánlatot.

– COFIDIS KOMFORT HITEL

Ez az alapcsomag. A kölcsön szabadon felhasználható, és igény szerint megújuló. Lakásfelújításhoz kiváló, nagyobb beruházásokhoz kiváló.

COFIDIS BIZTONSÁGI HITEL

Ez egy biztosítással kiegészített hitel, mely akkor is biztosítja a megfelelő hátteret, amikor váratlan költségek merülnek fel. Legyen az valamilyen orvosi beavatkozás vagy megelőző szűrővizsgálat.

COFIDIS KOMFORT HITELKERET

Ennél a hitelnél lehetőség van arra, hogy annak csak egy részét használja fel egyszerre. A már törlesztett összeg rulírozható tehát újrakivehető. Váratlan kiadások esetén jól jön ez  a hitelkeret, hiszen például ha valamilyen örömteli családi esemény történik azon általában nem spórolunk.

-COFIDIS KOMFORT CSALÁDI PROGRAM

Lényege, hogy a hitel adóstárssal együtt igényelhető. Ez esetben több eséllyel igényli meg a kölcsönt, mert két emberrel a háttér is biztosabb. Valamint az önre nehezedő terhek is könnyebbülnek, a felelősség is osztódik.

A hitelek felvételének feltételei, hogy az igénylő a 18. évét betöltötte, Magyarországi lakcímmel rendelkezik, Európai Uniós állampolgár, állandó, igazolható jövedelemmel rendelkezik, saját névre szóló bankszámlája van és nem aktív szereplője a KHR listának.

A törlesztőrészlet és hitelösszeg kapcsolata reális és átlátható a Cofidisnél. Vegyük például ha 100.000 Ft hitelt veszünk fel 3990Ft-os havi törlesztés esetén a 39,01%-os THM-mel 45 hónap lesz a futamidő. Ez esetben a hitel teljes díja 79990 Ft a fizetendő teljes összeg pedig 179.550 Ft.

Comments are closed.

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker