Bemutatkozik a Cofidis Bank

A Cofidis Bank pénzintézet anyavállalata 1982-ben jött létre Franciaországban. Jelenleg Európa kilenc országában – köztük Magyarországon – 14 millió ügyfél banki ügyintézését teszi könnyebbé. A bank hitelszakértő révén egyszerűség és átláthatóság híve. Ezt mindig is próbálta a gyakorlatba ültetni így nem meglepő, hogy az első bankok között volt, melyeknél telefonon keresztül is lehetett hitelt igényelni. Mára ez online hiteligénylésre változott, ezzel is kényelmesebbé téve az ügyfelek dolgát.

Miért előnyös a Cofidis hitelajánlata?

Ha az egyszerű hiteligénylési feltételeknek megfelelünk-  saját bankszámlaszám, 18. év betöltése, állandó, igazolható jövedelem, Magyarországi lakcím, EU-s állampolgárság és a KHR listán ne szerepeljen aktívan- nyugodt szívvel választhatjuk a Cofidis hitelajánlatát.

4 ok van amiért érdemes ezt választai:

 

–         Biztonságos

A hitel Forint alapú, így nem jelent annyi kockázatot felvétele, mint egy deviza alapú hitelé. Forintban kell visszafizetni, tehát nincs meg az a kockázat, hogy az árfolyam alakulás miatt egyik napról a másikra magasabb törlesztő részletet kell fizetnünk.

–         Kényelmes

A hitel felvételéhez nem kell órákat töltenünk a pénzintézetekben. Egyszerűen az interneten intézhetjük ügyeinket.

–         Kiszámítható

Ennél a banknál nem kell tartanunk a felmerülő pluszköltségektől. Egy összeget egyetlen egyszer számolnak fel az ügyintézés okán. Nincsenek előre nem látható díjak, számlák.

–         Újrafelhasználható

Lényege, hogy amit befizetünk a hitelünkbe azt ismét felhasználhatjuk, akár egy folyamatosan töltődő hitelkártyát.

A Cofidis honlapján (cofidis.hu) az érdeklődők kérhetnek visszahívást és a hitelkalkulátorral maguk is tájékozódhatnak lehetőségeikről. A hitel kalkulátort használata után megjelenik egy kérdőív melynek kitöltésével egy előzetes ingyenes hitelbírálatot fog kapni a banktól. Ha ez a bírálat pozitív ön kérelmezheti hitelét azonnal online vagy a hiteligénylő lap letöltésével postai úton is. A végleges hitelbírálat után két nappal pedig már folyósítják is hitelét.

Comments are closed.

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker