hitel címke cikkei

Cofidis Hitel – Csalás vagy Valóság a Cofidis Hitel

A Cofidis Hitel Intézet 1982-óta igyekszik Európában a legjobb banki szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinek. A legkedvezőbb hitelfeltételek mellett ma is több lehetőség közül válogathat az, aki ezt a bankot választja. tovább a teljes cikkre »

Bemutatkozik a Cofidis Bank

A Cofidis Bank pénzintézet anyavállalata 1982-ben jött létre Franciaországban. Jelenleg Európa kilenc országában – köztük Magyarországon – 14 millió ügyfél banki ügyintézését teszi könnyebbé. A bank hitelszakértő révén egyszerűség és átláthatóság híve. Ezt mindig is próbálta a gyakorlatba ültetni így nem meglepő, hogy az első bankok között volt, melyeknél telefonon keresztül is lehetett hitelt igényelni. Mára ez online hiteligénylésre változott, ezzel is kényelmesebbé téve az ügyfelek dolgát.

tovább a teljes cikkre »

Credithill – Személyi Kölcsön és Hitelközvetítés

Credithill – A Cégről

A hitelügyintézés senki számára nem a legszívleltebb teendők közé tartozik. A több napos utánajárás után felvesszük a hitelt, de a korábban felvett hitelről a törlesztés alatt derül ki, hogy nem is olyan kedvező. Ezeket a problémákat ismerte fel a Credithillt alapító hitelközvetítő szakemberek csapata és hozta létre a céget, hogy a hitelt felvenni szándékozó emberek számára segítséget nyújtson.

tovább a teljes cikkre »

Személyi Kölcsön Feltételei

Személyi kölcsönök feltételei alatt értjük, azt a kötelezettséget, amely során a bankok felé teljesítenünk kell bizonyos kritériumokat, valamint be kell szolgáltatnunk adatokat, információkat, dokumentumokat.

A személyi kölcsönök feltételi bankonként, illetve kölcsön fajtától függően változnak, de nyilvánvaló, hogy alapdolgokban megegyeznek.

Minden esetben igazolnunk kell saját magunkat, illetve biztosítanunk kell a hitelt folyósító intézetet, azaz a bankot, hogy visszafogjuk tudni fizetni a kölcsönt, illetve amennyiben mégse, úgy valamivel fedezni tudjuk a tartozásunkat.
tovább a teljes cikkre »

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker