Credigen címke cikkei

Áruhitel Munkáltatói Igazolás Nélkül

Amikor szeretnénk megvásárolni egy nagyobb értékű műszaki vagy fogyasztási cikket gyakran hitelre van szükségünk hozzá.Eddig ehhez munkáltatói igazolás volt szükséges, mostanában viszont egyre több helyen láthatunk munkáltatói igazolás nélkül áruhitelt kínáló reklámokat.

tovább a teljes cikkre »

Credigen Bank – Személyi kölcsönök 2010


A Credigen ugyan nem tartozik az ország legnagyobb bankjai közé, de átböngészve kínálatát egészen jó dolgokat fedezhetünk fel.

tovább a teljes cikkre »

A Credigen Bank Ismertetése

A Credigen Bank 1998-ban alakult meg a Credit Agricole Consumer Finance csoport tagjaként. Miután a Credit Agricole felvásárolta Európa egyik piacvezető bankját a Sofinco S.A.-t a Credigen mögött a világ 4. legnagyobb bankja a nemzetközi áll biztos szakmai hozzáértésével és több mint 60 éves tapasztalatával. Mára már anyavállalatához hasonlóan a Credigen is európai méretűvé nőtte magát, hiszen jelenleg 74 országban 12000 bankfiókkal található meg. tovább a teljes cikkre »

Személyi Kölcsön Kalkulátorok

A személyi kölcsön kalkulátorok minden nagyobb pénzintézetnek a honlapján megtalálhatóak. Nagy segítséget jelent a leendő hitelt felvevő ügyfelek számára. Néhány fontos információ elegendő, hogy megtudhassa, hogy az Ön által gondolt feltételek mellett az adott banknál milyen lehetőségei vannak.
tovább a teljes cikkre »

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker