Személyi Kölcsön Jövedelemigazolás Nélkül

Személyi kölcsön jövedelemigazolás nélkül nem lehetetlen feladat, de meg kell felelni néhány kritériumnak. A bankok olyan vállalkozások, akik a pénzt befektetik, illetve kölcsönzik részünkre, így kockázatot vállalnak, ezért nekik szükségük van, hogy valamilyen módon biztosítva legyen a pénz visszafizetés.

Amennyiben személyi kölcsönt kívánunk felvenni az alábbiak közül valamelyikkel rendelkeznünk kell.

 • ingatlan fedezet
 • jövedelemigazolás
 • egyéb fedezet vagy adóstárs
 • rendszeres jövedelem bankszámlára a hitelt kínáló banknál

Látható, hogy amennyiben jövedelem igazolás nélkül kívánja a hitelét felvenni, úgy legalább egy ingatlan fedezetre szükség lesz, ha nem akar jövedelemigazolást felmutatni. Előfordulhat, hogy adóstárs bevonására is szükség van. Így a legjobb megoldás, ha fizetésünket egy adott bankhoz folyósítja a munkáltató.

Amennyiben a fizetésünket havonta, rendszeresen ugyanazon banknál kapjuk a folyószámlánkra, úgy a bank nem kér munkáltatói- vagy jövedelemigazolást, mivel a számlánkon tükröződik a fizetésünk. Ezért ajánlott minden esetben saját bankunknál (ahol a bankszámlánk van) utána érdeklődni, hogy kaphatunk-e hitelt munkáltatói vagy jövedelemigazolás nélkül.
Természetesen a kérdést kezdjük azzal, hogy a folyószámlánk itt van és van-e lehetőség a személyi hitelt felvenni igazolás nélkül.
A legtöbb banknál van ilyen lehetőség, és ha nem akarunk túl sok hitelt (és megfelelő a fizetésünk), akkor az adatok megadásán kívül másra nem is lesz szükségünk.

Amennyiben nincs bejelentett állása és-vagy nem tud igazolást szerezni vagy nem érkezik a fizetés a bankhoz, úgy az ingatlanfedezetre lesz szüksége.

7 hozzászólás to “Személyi Kölcsön Jövedelemigazolás Nélkül”

 • Szanra says:

  Sziasztok meg szeretném kérdezni hogy nem-e tuddnak nekem segitni el vesztetem a munkámat és most feketén dolgozok de bankszámlaszámra nem megy pénz!!Nem sok hittelröl lenne szo csak 30.000ft tot Szeretnék fel venni!!ha tudnak segiteni kérem irjanak erre a cimre *****@*****.hu vagy valami meg oldást!!

  Üdv
  Szandra

 • Király Zsuzsanna says:

  SZÉP NAPOT! A fiam szeretne személyi kölcsönt felvenni, de 4 órás min.béres és nincs bankszámla van megoldás? Köszi a választ. ZS.

 • jo napot kivanok.szeretnek erdeklödni szemelyi kölcsön utan.en ki dolgozom külföldön.van egy eves munka viszonyom,mint vallalkozo bankszamlara kapom a fizetesem.de van magyar bankszamlam is.szeretnek szemelyikölcsönt felvenni.azt szeretnem kerdezni lehetseges-e.100000ft lenne szüksegem.elöre is köszönöm.. tisztelettel.nemethne angyal ildiko

 • Antónia says:

  Sziasztok! Még a héten vagy max jövőhét közepén szükségem volna 60.000 Ft kölcsönre! Fontos!!!! Hamar megadom!!! Aki tudna segíteni írjon e-mailt!

 • Szaloczine says:

  jovedelemigazolas nelkul kene 300.000ft hitel van munkam egy eve de csak most jelentettek be.minden honapban rendesen torlesztunk.aki tud segiteni irjon.koszonom

 • Judit says:

  Szandrának üzenem hogy régen a Provident adott kölcsönt elég volt bemutatni a közüzemi befizetett csekkeket.Viszont azt tudni kell hogy majdnem dupláját fizeted vissza.remélem sikerül.Üdv Judit

 • Julianna says:

  Nagyon sürgősen,még a mai nap folyamán vagy legkésőbb holnap reggel szükségem lenne 80.000.- ft-ra. A provident kizárva, ha valaki tud segítsen. Nagyon hamar megadom!Aki tud segíteni írjon emailt!fejesjuco kukac freemail.hu

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker